Partner in

Hout en laminaat vloerpresentaties

Presentatiemiddelen voor houten vloeren en laminaatvloeren

Harde vloerbedekkingen zoals laminaatvloeren en houten vloeren genieten nog altijd een grote populariteit bij de consument. Kresta is meegegroeid met de innovaties in deze markt en levert fraaie oplossingen voor presentatiemateriaal van zowel houten vloeren als laminaatvloeren. Uw wensen en onze inbreng vormen de basis voor vloerpresentaties op maat, die het karakter en de uitstraling van het hout of laminaat verrassend goed tot hun recht laten komen.

Hout en laminaat vloerpresentaties op maat

Een laminaat display of display voor houten vloeren, presentatiebord, presentatiekoffer of bunch: de mogelijkheden voor het aantrekkelijk presenteren van uw houten vloeren en laminaatvloeren zijn eindeloos. Met ons team van ervaren en betrokken vakmensen denken we met u mee over uw wensen en zoeken we naar hoogwaardige maatwerkoplossingen die de kwaliteit van uw producten zichtbaar en tastbaar maken.

Kwaliteit en gemak

Het is ons doel om uw wensen te verwezenlijken. Dat doen wij door met eigen ontwerpers te werken, uitsluitend hoogwaardige materialen te gebruiken en de ontwerpen te realiseren in ons eigen, zeer complete machinepark. Zo heeft u het gemak van zakendoen met slechts één partij en sluit de kwaliteit van de vloerpresentaties aan bij de uitstraling en kwaliteit van uw merk.

Creatieve oplossingen voor vloerpresentaties

Creativiteit is bij ons de norm. We laten ons niet beperken door wat standaard is, laten ons inspireren door trends & ontwikkelingen en blijven onophoudelijk zoeken naar verbeteringen en nieuwe invalshoeken. Samen met u creëren we zo het best mogelijke resultaat voor al uw hout en laminaat vloerpresentaties.