Partner in

Projectmappen en koffers

Projectmappen en presentatiekoffers voor vloerbedekking

Bent u voor de presentatie van uw tapijtstalenvinyl of PVC op zoek naar mooie projectmappen of presentatiekoffers? Uw producten zijn met de grootste zorg ontworpen en gemaakt. Om optimaal succesvol te kunnen zijn, moet ook de presentatie ervan de juiste uitstraling hebben. Kresta heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van fraaie en vernieuwende maatwerkoplossingen voor al uw productpresentatie-vraagstukken.

Projectmappen

Een van de mogelijkheden om uw vloerbedekking aantrekkelijk te presenteren is een handzame projectmap. Wij zorgen voor een overzichtelijke indeling en een uitnodigende omslag.

Presentatiekoffers

U wilt klanten in een oogopslag een goed beeld geven uw tapijtproducten. Presentatiekoffers zijn gemakkelijk te hanteren en geven een fraai overzicht van de producten. Kresta denkt graag met u mee over een presentatie met dezelfde hoogwaardige kwaliteit als van uw merk.


Op maat

Iedere klant en elke vraag is anders. Voor ons is daarom niets standaard. Met ons team van ervaren vakmensen denken we met u mee en zoeken we naar oplossingen waaraan u zelf nog niet heeft gedacht. Natuurlijk zonder de efficiëntie uit het oog te verliezen. Zo vertalen we uw wensen en ideeën voor het presenteren van tapijt-, vinyl- of PVC-stalen naar een verrassende, opvallende en slimme projectmap of presentatiekoffer.

Creatief en met vakmanschap gemaakt

We werken bij Kresta met een vast team van ervaren medewerkers met passie voor hun vak. Dat leidt tot mooie resultaten. Bij iedere opdracht opnieuw stellen we ons de vraag wat de beste manier is om de vraag van onze klant te beantwoorden. Voor de productie van uw presentatiekoffers en projectmappen beschikken we over een compleet machinepark, waarmee we ieder ontwerp kunnen realiseren.

Gemak voor u

Bij Kresta vindt u alles wat nodig is onder één dak. Van ontwerp tot eindproduct. Wel zo makkelijk.