Partner in

PVC-presentaties

Presentatiemiddelen voor PVC-vloeren

Zowel op de particuliere als op de zakelijke markt neemt de vraag naar PVC-vloeren nog steeds toe. Deze kunststof vloeren hebben dan ook een aantal aantrekkelijke voordelen. Ze zijn slijtvast, makkelijk te onderhouden, geluidsarm en duurzaam. Kresta levert ook voor PVC-vloeren al jarenlang de mooiste productpresentaties. Doordachte, fraaie oplossingen die de uitstraling van uw product versterken en de consument een goed beeld geven van hun nieuwe vloer.

Oplossingen op maat in PVC-presentaties

PVC-vloeren laten zich goed presenteren door middel van stalenboeken, bunches en borden. Graag zoeken we samen met u naar een oplossing die precies past bij de producten die u wilt tonen. Daarbij brengen we niet alleen uw wensen in kaart, maar komen wij zelf ook met ideeën. Op basis hiervan maken onze ontwerpers vervolgens een ontwerp met een passend antwoord op uw vraag. Een ontwerp dat uw assortiment PVC-producten op een verrassende manier laat zien.

Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden

Bij Kresta laten we ons niet beperken door wat standaard is, maar zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Is het ontwerp van uw PVC-presentatie klaar, dan verzorgen onze ervaren vakmensen in ons innovatieve machinepark de realisatie ervan. Voor uw PVC-presentaties werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. De kwaliteit van de presentaties moet immers passen bij de kwaliteit die u zelf ook levert.

Gemak voor u

Alles is bij ons onder één dak te vinden. Van ontwerp tot realisatie. Voor u betekent dit, dat u met slechts één partij te maken hebt. Dat is wel zo gemakkelijk.