• Tapijt stalen presentatie met hanger
  • Vinyl stalen presentatie
  • Presentatiemappen voor tapijtstalen, vinylstalen of pvc stalen presentaties
  • Tapijt stalen presentatie
  • Stalendisplays voor productpresentaties
  • Presentatiemap voor kunstgras
  • Tapijtdisplay met stalenhangers

Creatief

Uw wensen en
ideeën creatief en
stijlvol gepresenteerd.

Innovatief

Aantrekkelijke, slimme
productpresentaties van
hoogwaardige kwaliteit.

Productief

Unieke en opvallende
presentatiemiddelen,
efficiënt geproduceerd.

Tapijtpresentaties

Uw producten optimaal presenteren

Mooi vormgegeven presentatiemiddelen zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van uw tapijt. Ze geven klanten in een oogopslag een goed beeld van de producten. Bovendien zijn ze makkelijk te hanteren voor winkeliers en verkopers. Kresta is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk-presentatiemiddelen. Van stalenboeken tot presentatiehangers, van displays tot presentatiekoffers.

Verrassend ontwerp

Als aanbieder van mooie tapijtkwaliteiten wilt u uw producten op een fraaie manier presenteren. Bij Kresta bent u hiervoor aan het juiste adres. Samen met u inventariseren we uw wensen en ideeën. Op basis daarvan gaan onze ontwerpers aan de slag om tot een goed ontwerp te komen. Daarbij brengen we u graag op nieuwe ideeën, zodat u uw producten kunt tonen op slimme en opvallende tapijtpresentaties waar over nagedacht is; presentatiemiddelen met een uitstraling die goed past bij de uitstraling van uw bedrijf en/of de kwaliteit van uw merk. Waardoor uw tapijt voluit tot zijn recht komt.


Uitstekende kwaliteit

Na de ontwerpfase vervaardigen onze ervaren vakmensen uw productpresentaties en zorgen wij voor een perfecte afwerking. Met behulp van ons innovatieve machinepark kunnen wij ieder ontwerp realiseren. Daarbij werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. De kwaliteit van de presentatiemiddelen moeten immers passen bij de kwaliteit die u zelf ook levert.

Gemak

Van ontwerp tot realisatie is alles bij ons onder één dak te vinden. Voor u betekent dit, dat u met slechts één partij te maken hebt. Wel zo gemakkelijk.

Tapijt presenteren

Hoewel tapijt in de afgelopen jaren concurrentie heeft gekregen van harde vloeren, is tapijt nog altijd gewild, omdat het warmte en karakter aan een ruimte geeft. De keuze uit tapijtsoorten is enorm. Om uw producten van hun beste kant te tonen, is een passende presentatie ervan onmisbaar. Met een uitgekiende presentatie van uw tapijtproducten helpt u de consument om zijn keuze te bepalen. Wij helpen u graag met presentatiemiddelen die perfect aansluiten bij uw kwaliteitsmerk.

Neem contact op

 

Contact

Kresta bv
Nijverheidstraat 31
8281 JD Genemuiden

Tel:  +31 (0)38 385 66 22
Fax: +31 (0)38 385 68 93
Email: info@kresta.nl